20 de gen. 2008

El 600


Com ja molts ja sabreu, el juny de l'any passat hi va haver a Malgrat la primera concentració de 600 i altres cotxes antics de la mateixa època, coincidint amb el 50è aniversari del primer Seat 600 que es va fabricar.

Com que el juny encara no havia començat el blogg, no vaig poder fer-li un homenatge com calia a la iniciativa dels membres del Motor Antic Malgrat, que des d'aqui els animo a que segueixin portant a terme aquestes trobades.

El 27 de juny del 1957 Seat comença la fabricació d'un dels cotxes més populars d'espanya, el seu pare Dante Giacosa (1905-1996) va ser l'enginyer encarregat de dissenyar al 1951 el Fiat 600 i sis anys més tard l'empresa espanyola va començar la fabricació massiva d'aquest cotxe, s'havia arribat a dir que si es posaven tots els 600 que s'havien fabricat en fila india, aquests podien anar de Madrid a Moscou.

1 comentari:

ka ha dit...

Ei Peps, com a bon tiet o oncle primerenc hauries de fer un cop d'ull a l'últim post del nostre bloc, i clica a l'enllaç que els consells no tenen desperdici!!!
Un petó!