4 de març 2008

Qatar obre els llums per a la primera cita del MotoGP 2008



El gran premi de Qatar obre la temporada del Campionat del mon de Moto GP per segon any consecutiu. El circuït Internacional de Losail també serà el primer en introduïr una novetat històrica a la competició, ja que aquest diumenge dia 9 de Març tindrà lloc la primera cursa nocturna en els 60 anys del Campionat.
La possibilitat d'organitzar una cursa sota els focus a Qatar es va valorar per primer cop fa dos anys però es va confirmar definitivament al setembre passat, quan es va aconseguir l'objectiu d'oferir un recorregut adeqüat i segur per a la competició.

Els pilots ja han tingut la possibilitat de verificar les peculiars condicions en les que es desenvoluparà la cursa durant els dos dies de probes de finals de febrer.

Casey Stoner competirà per primer cop amb el número 1 que l'acredita com a Campió del Mon en el carenat de la seva Ducati Marlboro.

Hi haurà molta expectació entre el duel Stoner-Valentino, però sense oblidar-nos del duet de Repsol Honda, en Dani i en Nicky Hayden, intentaran presentar-se com a ferms aspirants al títol.

Qui també haurem de tenir molt en compte és el campió del mon de 250cc el "xupa-xups" de les Balears, que s'ha adaptat molt ràpidament a la Fiat Yamaha oficial. Recordem que Lorenzo té un palmarès triunfal a Qatar, on ja ha celebrat 3 victories en les seves anterior etapes a 125 i 250cc, a més de fer el millor crono del Test Oficial realitzat la setmana passada.