1 de des. 2011

Final

Això s'ha acabat, moltes felicitats als tres primers, ara només quedarà fer el sopar i que tothom sàpiga qui és qui.

Bugatti ja pots donar-li les gràcies a en Torrente per cedir-te la tercera plaça ja que es va oblidar de votar, increïble. Felicitar també A tot drap per la gran temporada que ha fet, llàstima de la votació del principi sinó gaudiria d'una merescudíssima segona plaça al podi.
Què dir de Göteborg? Apostoflant. I en Jackie que pels pèls s'ha trobat en un segon lloc també merescut.

Gràcies a tots per participar, ens veiem al sopar!




Aquest any les dates per fer el sopar son un pèl complicades, entre el pont, el barça i els sopar d'empresa no queden gaires dies per fer el sopar, per tant la proposta és seguir amb el dia 17 de desembre amb el risc dels sopars d'empresa o deixar-ho per més endavant passat festes i turrons i fer-lo pel mitjans de gener del 2012, si el món encara existeix. Au feu-me saber les propostes en breu.

4 comentaris:

bugatti ha dit...

la millor notícia del dia! o sigui, que he quedat tercer i el mèrit se l'endu en torrente... mica en mica he anat omplint la pica. sr gelpí, et fotré un clatellot que ja veuràs.

felicitats a goteborg i jackie stewart! no tinc ni idea de qui podeu ser...

el 17 em va bé.

pd: torrente, ja et convidaré a un xupito i ho arreglem tot! encara estàs enfadat? jaja!

TORRENTE ha dit...

Buenu poques coses tinc a dir...estar tot un any pendent deixan la pagina oberta cada dia perque no sem pases votar i que arribi la ultima cursa i per 1 cop no voti...eS per estar decepcionat...pero bueno Bugatti tagafo la paraula.,..em deus un xupito per aquest gran regal que te fet...i amb un xupito ens quedem curts,,,buenu en fi...felicitats als 3 primers...

PD : No podem fer que el premi sigui per els 4 primers ? xDD...tota la temporada entre els 3 primers te que tenir recompensa...JO HO INTENTO...FORZA ALETI I VIVA TORRENTE !

bugatti ha dit...

torrente, realment et mereixies podi... però com se't va poder oblidar votar? va, milloro l'oferta: xupito i les postres.

Berlinermaüer ha dit...

Molt be!!! Felicitats als guanyadors!!!!!!!!
El tema del sopar, doncs crec que el temes de sopars d'empresa donaran una miqueta pel sac!!!!
Nem parlant!!

salut!!!