23 de jul. 2007

Alonso guanya el GP d'Europa beneficiat per la pluja i perquè Hamilton ha de sortir últim per una punxada desafortunada, sino "otro gallo cantaria", el cas és que se situa a només dos punts del seu company d'escuderia.

El Gran Premi d'Europa ha donat un tomb espectacular al Mundial de Fórmula 1. En una cursa marcada per la pluja, Fernando Alonso va ser el més beneficiat i va aconseguir una victòria al circuit de Nürburgring per davant de Massa i Webber. D'aquesta manera, l'asturià se situa a només dos punts de Hamilton en la classificació del Mundial. El britànic, que finalment va poder córrer, va tenir una sortida de pista en l'inici de la cursa i només va ser novè. Per la seva banda, Kimi Räikkönen va haver d'abandonar i es despenja en la lluita pel títol.
La pluja va ser la gran protagonista en l'inici del Gran Premi d'Europa al circuit de Nürburgring. Tot i que la cursa es va declarar en sec, poc després de la sortida va començar un autèntic
diluvi que va convertir l'asfalt en una pista de patinatge i va provocar moltes sortides, inclosa la de Lewis Hamilton, que havia arribat a situar-se quart. Els supervivents que van poder mantenir el cotxe sobre l'asfalt van entrar a boxs per canviar pneumàtics abans de l'entrada del cotxe de seguretat, però a la quarta volta la cursa es va haver d'aturar amb bandera vermella a causa de les condicions meteorològiques tan desfavorables. En el moment de l'aturada el debutant Markus Winkelhock, al volant d'un Spyker, era el sorprenent líder per davant de Massa i Alonso, mentre que Räikkönen va baixar fins a la setena plaça i Hamilton, després de rebre la petita ajuda d'una grua, va tornar a la pista en l'última posició dels disset cotxes supervivents.

En acabar la cursa i, abans de pujar al podi, Felipe Massa i Fernando Alonso van tenir més que paraules. L'Asturià, que és un xulo prepotent, va recriminar el xoc que va tenir amb el brasiler.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

potser millor que et canviis de tele;la meva es una philips i es veu aixó:
Hamilton DECEPCIONANT
Raikonen trencant els cotxes que es lo seu...
Massa per avanÇar-lo necessites dues instancies i compulsades,sino et tira fora del circuit(recordem Montmeló)
Alonso imparable cap el tercer titol mundial...

UN CATALÀ SENSE PROBLEMES....

Anònim ha dit...

Alonseros al poder.

Sé que us costa reconeixe que Ferran Alonso és el puto amo de l'asfalt però la realitat és tossuda i s'entesta a demostrar-ho una vegada darrera d'una altra.

Guanyarà dos campionats amb McLaren i després marxarà a Ferrari a guanyar-ne dos o tres més

Anònim ha dit...

tots sabem que el negre li passarà la mà per la cara al vostre Fernandito! Let's go Hamilton!

Josep ha dit...

estic totalment d'acord amb tu V-12 encra que per a qui no veiem gaires motors com aquest... tu si domines el tema!

Anònim ha dit...

Amb vosaltres no es pot parlar d'aquests temes, no teniu ni puta idea de Formula 1

Salutacions.

"XIXU"