31 d’ag. 2007

Els amortidors: Els grans oblidats.


Tots aquells que teniu la sort de tenir cotxe, feu-vos la següent pregunta; Quantes vegades he canviat els amortidors del meu cotxe? Zeromil vegades?

Doncs heu de saber que la vida útil dels amortidors és d’uns 50.000 Kms, more or less, i que és un element del cotxe prou important com per dedicar-li una mica d’atenció, ja que afecta directament a la suspensió, a la direcció i a la frenada.

El perquè, de ser els grans oblidats, és perquè només els canviem quan a l’ITV ens hi obliga, DONCS, MOLT MALAMENT! Sapigueu que portar uns amortidors en bon estat, implica, més comoditat, més estabilitat al vehicle i, el que és més important, una frenada més eficaç i efectiva.

Així doncs ja esteu passant pel taller a canviar-los, i si dieu que heu llegit aquest missatge al blog, us farem un 10% de descompte en la mà d’obra! Ja no teniu excusa.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Però segur que els amortidors per el meu cotxe te'ls han de portar d'Alemanya....i ja se sap lo car que és tot a Alemanya....

Josep ha dit...

Hola Hans, amb aquest nom suposo que tindràs algun contacte amb el pais Germà i segur que te'ls pot baixar a un bon preu.

Unknown ha dit...

Així m'agrada sempre mirant pel negoci. Fins aviat

Anònim ha dit...

el nostre coche te 20 anys, si no riguis, va a ITV cada 6 mesos aixó vol dir que está ben controlat, de totes maneres con que l´arrecles tú, ja et recorderé aixó del 10%...

Anònim ha dit...

josep, am podries dir que pasa amb el blocg den Serrano ? desde el seu entraba a mols d´altres hi hara no puc...

Josep ha dit...

Hola anònim del 4 de setembre, només pel fet de tenir un cotxe amb més de 20 anys i que encara et vagi bé ja és mereixador d'aquest 10%... fins aviat

Anònim ha dit...

que va fer servir per fer l`automovil