28 de set. 2007

El Rallye Catalunya ja és aquí!!!


Ja ha arribat a Catalunya el WRC 2007, sense cap dubte el mundial de rallyes més apassionant dels últims temps per l’apretadíssim duel que mantenen els dos millors pilots del moment; el líder Marcus Grönholm (Ford) i l’actual Campió del món, Sébastien Loeb (Citroën). Els trams ràpids i selectius de la província de Tarragona tornaran a ser testimonis exclusius, per tercera vegada consecutiva, del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, que aquest any torna a les seves dates tradicionals del 4 al 7 d’octubre. Serà la 12ª prova puntuable del WRC (de 16) i la tercera sobre asfalt, a més de la 6ª i penúltima del FIA Júnior. Dani Sordo (Citroën), Xevi Pons (Subaru) i Dani Solà (Honda) encapçalen una llista de 27 pilots estatals.

Un total de 84 equips participaran en el RACC-Rally
L’elevat número d’inscrits en aquesta edició reflexa l’interès i atractiu que cada any exerceix la proba mundialista catalana. L’amplia varietat de vehicles, entre els que es troben 23 World Rally Cars, 32 Grup A de tracció davantera (Súper 1600 i 2.0 litres) i 29 de grup N/A. La relació d’inscrits del RallyRACC 2007 l’encapçalen els sis equips habituals del mundial: Citroën Total (Sébastien Loeb y Daniel Sordo/Citroën C4 WRC), BP-Ford (Marcus Grönholm, Mikko Hirvonen i Khalid Al Qassimi/Ford Focus RS WRC 2007/2006), Subaru WRT (Petter Solberg, Chris Atkinson i Xevi Pons/Subaru Impreza WRC2007), OMV Kronos Citroën (Manfred Stohl i François Duval/Citroën Xsara WRC), Stobart VK M-Sport (Jari-Matti Latvala, Henning Solberg i Matthew Wilson/Ford Focus RS WRC 2006) i Munchi’s Ford (Luis Pérez-Companc i Federico Villagra/Ford Focus RS WRC 2006).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em vull mantenir en l'anominat per evitar represàlies. Jo i el meu company Luis M. creiem que ara els rallies estàn descafeinats, amb passades dobles en trams curts. On són aquelles etapes de 100Km? O les etapes a la nit? Allò si que eren rallies! Amb els seus animals, les seves curves cegues....