3 d’oct. 2007


Diuen que no es pot dir blat fins que no és al sac i ben lligat, però aquest cop faré una excepció, perquè a falta de només dues curses per acabar la més trepidant i polèmica temporada de la fórmula 1 dels últims anys, sembla que a Lewis Hamilton no se li escaparà el títol, i així es convertirà en el pilot més jove de la història en guanyar el campionat, amb només 22 anys i nou mesos, pulveritzant així el que tenia fins ara l'Alonso (24 anys).

Hi haurà gent que dirà que ja feia massa anys que un pilot britànic no pujava a l'esglaó més alt de la Fórmula 1, i que per això se l'ha "ajudat", o el que és el mateix que s'ha perjudicat a d'altres pilots perquè Hamilton es coroni. Jo crec que Lewis ha fet una gran temporada i que és on és per mèrits propis i tot i que Alonso és un gran pilot (no ho he dubtat mai) ja li ha sortit un ferm competidor per a les properes temporades.
Es comenta que Alonso anirà a Ferrari l'any que ve, endavant doncs, vagi on vagi segur que triumfarà... la polèmica vull dir, a un lloc no l'estimen, a l'altre li fan la punyeta, l'any que ve a qui donarà les culpes si no guanya? Ja ho veurem. De moment, tot i que encara té possibilitats de guanyar, el que hauria de fer és si més no mirar de conservar el segon lloc, perquè Kimi Raikonnen li ve pel darrera amb ganes de pendre-li el subcampionat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ay aya ay ....
Aniré per passos:
Bernie Ecclestone es Britanic i el capitoste de la FIA.
Ron denis es britanic i capitoste de Mc Laren
Mc Laren es el preparador de Mercedes.
Hamilton es Britanic:
Nigell Mansell es britanic i es l´ultim Angles pilot de F1 campió del mon (1992).
Sembla que tot apunta cap alla mateix o no ????.
ARA anem de cara al gran premi del Japo:
Hamilton fa la pole aprofitant el rebufo a la recta d´un rezagat(Ara fa 2 anys van castigar a Alonso perque a 200 metres venia el Ferrari i aquet va declarar que el molestava).
Hamilton te la pole en un dia plujos a tope i no sel si acut res mes que comenÇar la cursa amb el safety car a davant:(si la pole hagues sigut d´Alonso haguesin anulat la cursa).
Amb el safety car al davant Hamilton es dedica a fer accelerades i frenasus a tot i a dret i Alonso te que fer frenades bruscas per no menjar-sel(aixo es sancionable)
Hamilton amb el safety car en pista perque Alonso s´ha estimbat continua amb el accelerons i frenasus i causa un xoc entre Weber i Vetel (2on i 3 er) i no passa res.
Si tot aixó no apunta cap alla mateix que vingui algu hi m´ho expliqui.

Anònim ha dit...

AH ¡¡¡¡¡
si tenir un cotxe "normalillo"(RENAULT)i passar-se per la pedra a MERCEDES i FERRARI durant dues temporades no es ser un pilot de qualitat ,a veure si ho sera en Hamilton amb el millor cotxe i tota la burocracia al seu favor,va no em feu riure per favor.

Anònim ha dit...

Ja espero amb candeletes la crònica del Gran Premi de la Xina.

Ens veiem a Brasil, anti-alonseros.

Alonso tri-campió!!!!!!!!!!