9 d’oct. 2007

Llunes tintades



A banda de l'efecte estètic que puguin produir, les llunes tintades tenen moltes més aplicacions en el món de l'automòbil. És important saber algunes coses en el moment d'adquirir aquest producte per al nostre vehicle.

Les làmines per a vehicles ofereixen molt més que una aparença. La seva funció principal és aïllar l'interior del vehicle de l'escalfor del sol. També ens pot protegir de mirades indiscretes i impactes i per crear un agradable ambient interior.

Entre els avantatges destacaria que les llunes actuen com a protector dels rajos UV, fins un 99%, i allarguen la vida i milloren l'aspecte interior del vehicle. D'altra banda n'augmenten la seguretat per diversos factors: redueixen l'enlluernament i el cansament ocular. També incrementen la seguretat, perquè en cas d'accident i trencament del vidre, evita que els trossos de vidre trencats surtin projectats.


Podem dir que les llunes tintades augmenten el valor del vehicle en millorar el seu aspecte i conservació. Un altre factor positiu és que augmenten la intimitat i la seguretat dels objectes que estan dins del cotxe, ja que són menys visibles des de l'exterior. Existeixen múltiples tipus de làmines; per tant, convé confiar sempre en un professional per tal d'escollir el més adequat al nostre vehicle i a les nostres necessitats concretes. Per descomptat, en hem d'assegurar sempre que siguin productes homologats, i que portin un certificat per tal de no tenir problemes en el moment d'anar amb el cotxe a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV). I com a producte nou, també hem de rebre una garantia per part del fabricant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamos que amb les llunes aquestes pots fer un clau al cotxe sense perill que et vegin!

Anònim ha dit...

El que segur que portava llunes no homologades era Hamilton al g.p. de la xina,perque no el va deixar veure el revolt de la entrade a boxes:JA ,JA ,JA ,JA ,JA ,JA .
Estem esperan amb candeletes el teu comentari sobre la cursa,sigues agoserat i fes-lo no facis com TV3 QUE S´HAN AMAGAT tota la setmana.Deu men guard que hagues estat l´Alonso,les imatges fins i tot a la sopa...
Adeu es veiem a la botifarrada.

Anònim ha dit...

Tranquil V-8, que a Brasil ja vorem com l'
Alonso farà figa, en Hamilton es farà caqueta i en Raikkonnen donarà a Ferrari el titol més sorprenent des de Manuel Fangio.

Anònim ha dit...

Tot aixó que dius de les llunes em sembla prou bé, peró esteticament no m´ha agradan gens, sembla que et vols amagar de alguna cosa.